top of page
Sergi Català

Sergi Català Alia

Osteòpata DO

Naturopatia

 M.Ortomolecular

  • Instagram - Círculo Blanco

Instagram

Osteopatia

L´osteopatia és un abordatge manual que consisteix en equilibrar el cos en diversos nivells, amb l´ intenció de despertar els processos de sanació del mateix cos. Recuperar els inicis i tornar a les arrels de l'osteopatia ha sigut per mi una inspiració i una passió que intento transmetre dia a dia a la meva consulta i als meus alumnes.

 

Vaig formar-me a l´Universitat Europea de l´Atlàntic (Santander), i vaig seguir creixent com a osteòpata gràcies a formacions complementaries de grans mestres nacionals i internacionals, on he après tot allò que la curiositat em requeria.

Potser no coneixies l´osteopatía, però et puc assegurar que un cop la provis entendràs perfectament com funciona perquè el teu cos t´ho farà saber en menys de 48 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tractament osteopàtic
osteòpata i pacient

Els símptomes que experimentem, ja siguin disfuncions musculars o articulars, viscerals o del sistema nerviós només ens diuen que alguna cosa no va bé al nostre cos. I és quan cal actuar. Cal ser actius, l'osteòpata anirà sempre a la causa del problema per ser el fulcre que t'ajudarà a trobar l'equilibri perdut.

l'osteopata i la pacient
bottom of page