top of page

Cercle de dones

“Els cercles de dones van més enllà de trobades per parlar. Els cercles es configuren al voltant d’un propòsit que desperta l’autoconeixement, l’autoestima i la força personal, com a dones i des de la teva autenticitat.

Tenen un funcionament basat en l’energia femenina o energia ying que moltes de nosaltres més o menys reconeixem però a la que no estem acostumades perquè no és molt present en el dia a dia.”

(Eli Sánchez)


Un divendres al mes ens trobem al voltant del nostre propòsit, amb l’estat d’ànim i les emocions que tinguem aquell dia, sense judici i pausadament, sense expectatives ni control, ens obrim a la saviesa de cadascuna i a la del grup.

Descobrim i redescobrim nous matisos de nosaltres mateixes i ens re situem si és necessari en el nostre centre per reprendre el camí de la nostra vida quan sortim.

 

El Cercle de dones no és un taller ni un curs per tant com a facilitadora no duc contingut ni activitats programades, les trobades es desenvolupen de la mateixa manera sempre amb una estructura i jo condueixo a partir de l'energia que generem entre totes aquell dia.

Cada trobada és única i irrepetible perquè cada una de nosaltres és única i irrepetible i perquè cada moment també ho és. És important comprometre's i assistir a les tres trobades. El lloc que cada una ocupa al Cercle és vital per a les altres. El Cercle avança i flueix quan anem juntes.

Elisabet Sanchez Buitrago

​"He estudiat temes que m'apassionen i que avui són la meva feina: Pedagoga i Coach Transpersonal, Facilitadora de Cercles de Dones, Guia de Yoga Nidra Mindfullness i Facilitadora de barras d'accès a la consciència.

Les ganes d'aprendre, el treball en grup i l'alegria són els meus valors.

M'apassiona acompanyar a dones que volen transformar la seva realitat, empoderar-se, créixer i complir els seus objectius, per això facilitar cercles de dones i fer acompanyament en processos de coaching són dues activitats per a les sempre tinc un "sí".

Acompanyar-te serà un plaer!"

Elisabet Sanchez
bottom of page