top of page
Laura Sitjes

Laura Sitjes

Coach Nutricional Integrativa i kinesiòloga

PNI

  • Instagram - Círculo Blanco

PNI

Psico què? Sembla un embarbussament. I és que de vegades entendre la complexitat de les malalties pot ser-ho.

La PNI és per a mi una ciència integradora que estudia la relació entre els sistemes neurològic, digestiu, immunològic, endocrí i psicològic. Pretén conèixer la via per on s'ha arribat a desenvolupar una malaltia per anar corregint els errors.

 

L'abordatge es realitza a través de canvis en l'ALIMENTACIÓ🥦, la SUPLEMENTACIÓ ORTOMOLECULAR⚖️, la integració de l'EXERCICI⛹️🏊, el mindfulness🧘‍♀️ i gestió de l'ESTRÈS🤸, la higiene del SÒN. A més us ajudem a observar com ha arribat a la malaltia per poder retrocedir en el camí que ens va separar d'un estat saludable i resoldre les causes i recursos necessaris perquè s'activi la seva pròpia homeòstasi. 

Per a mi ha estat integrar tot el meu enfocament emocional des d'un punt de vista científic i reforçar la meva part HOLÍSTICA 😊 ai amiga amígdala.. 🎯

Entendre com l'estrès impacta en la nostra salut, apagant els botons dels nostres diferents sistemes amb l'única finalitat de sobreviure, ha estat un abans i un després a l'hora d'abordar les meves consultes. 😍

D'aquí ve la meva fascinació per la PNIc del que és evolutiu i integratiu, d'un enteniment més gran de com funcionem i d'aquí el meu propi canvi personal.

➡️L'autoconeixement pot ser a nivell espiritual. Però també a nivell físic! I quines meravelloses alarmes i mecanismes té el cos humà per donar-nos informació sobre què funciona i què no!!!!

 

❤️El tema és. .. Escoltem els nostres símptomes?? Escoltem les nostres alarmes???? 🤫🤔Quant de temps fa que notes una molèstia, un dolor, una inflor?? Doncs això és informació vital, això és PNIc💪🙏 Et ressona això?? Et ve de gust provar amb una sessió de PNIc????

bottom of page